Την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε, στον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, το 25ο διήμερο Ιερατικό Συνέδριο των Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, υπό την Προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, με γενικό θέμα: «Σύγχρονες ανάγκες Ποιμαντικής Διακονίας».

Στην έναρξη του Ιερατικού Συνεδρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την καθιερωμένη Δέηση και άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου, με λόγους εισαγωγικούς και κατευθυντήριους και αναφέρθηκε και στα γεγονότα που χαροποίησαν την ιερατική οικογένεια της τοπικής μας Εκκλησίας, όπως την προαγωγή, ως Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου και την μετέπειτα εις Επίσκοπον παμψηφεί εκλογή και χειροτονία του Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη, την προαγωγή του Αρχιμ. Νικηφόρου Ευσταθίου σε Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως και την προαγωγή, επίσης, του Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη σε Γραμματέα παρά τω Αρχιγραμματεί της Ιεράς Συνόδου. Γνωστοποίησε και τις χειροτονίες τεσσάρων νέων αμίσθων Κληρικών, του Πρεσβ. Δημητρίου Κορόζη και των Διακ. Αθανασίου Σάλιαρη, Καλλινίκου Καραπέτη και Ανέστη Δανέλη.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις εκδημίες τεσσάρων Κληρικών μας, του εξ Ευβοίας καταγομένου Αρχιμ. Κλήμεντος Ζώκαρη, του επί ήμισυ αιώνος Εφημερίου της Αλοννήσου Αρχιμ. Γρηγορίου Τσάμαρη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Διρφύων, Πρωτοπρεσβ. Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου και του Εφημερίου του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, π. Γεωργίου Καλαφάτη. Και στην κοίμηση δύο Αγίων Ιεραρχών, οι οποίοι εξεδήμησαν προς Κύριον κατά το τρέχον έτος και είχαν υπηρετήσει στην Ιερά μας Μητρόπολη, του Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου και του Φθιώτιδος κυρού Νικολάου.

Αμέσως μετά, έλαβε τον λόγο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου, ο οποίος ανέπτυξε διεξοδικά εισήγηση με θέμα: «Σύγχρονες ανάγκες-επισημάνσεις και προοπτικές της Ποιμαντικής Διακονίας» και αφού εξέθεσε με σαφήνεια τις προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο σημερινός Ιερέας, προέβαλε και πολλές οδούς δραστηριοποίησης και συμβολής του Ιερέα στην συγκαιρινή κοινωνία. Μάλιστα, κλείνοντας ανέφερε «Να, ποιός είναι ο στόχος μας ως κληρικών, να κάνουμε «την Λειτουργία να  λ ε ι τ ο υ ρ γ ε ί» :. Να κάνουμε να λειτουργούν και η Λειτουργία και ο Όρθρος, ο Εσπερινός, τα Μυστήρια, οι Ευχές, όλα όσα τελούμε με το Επιτραχήλιο. Να κάνουμε να «λειτουργεί» ο Ναός με την «αισθητική» του, το ιερό Βήμα, η Αγία Τράπεζα, τα Σκεύη, οι Εικόνες, τα Άμφια με την παραδοσιακή τους ομορφιά. Να κάνουμε να «λειτουργούν» τα λόγια, το ύφος και το ήθος μας, η ζωή μας έξω από το Ναό».

Μετά την εισήγηση του π. Νικηφόρου, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, κατά τον οποίον υποβλήθηκαν ερωτήσεις και ανησυχίες από τους Ιερείς σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα, την καύση των νεκρών, την ανάπτυξη και πρόοδο του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, την σύγχρονη δομή της Οικογένειας και της Ενορίας, το δημογραφικό πρόβλημα, τις αμβλώσεις και την προβολή των νέων ηθών, αντιθέτων πολλάκις προς το θέλημα του Κυρίου και εδόθησαν οι δέουσες απαντήσεις και διευκρινήσεις από τον Σεβασμιώτατο.

Την επομένη ημέρα, το πρωί ετελέσθη η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος κατά τον Όρθρο και προεξάρχοντος της Θείας Ευχαριστίας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου-Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου, συλλειτουργούντων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αρχιμ. Νικηφόρου Ευσταθίου, του Εφημερίου Αλοννήσου Αρχιμ. Λουκά Σταμέλου, των Αρχιερατικών Επιτρόπων Αιδηψίων Πρωτ. Ηλία Ευθυμιόπουλου, Σκιάθου Πρωτ. Γεωργίου Σταματά, Σκοπέλου Πρωτ. Νικολάου Κασσανδριανού, Αιγαίων-Νηλέως Πρωτ. Κωνσταντίνου Λιάσκου, Κηρέως Πρωτ. Ιωάννου Μάρκου, Μεσσαπίων Πρωτ. Νικολάου Δανέλη, του Εφημερίου του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ιστιαίας Πρωτ. Γεωργίου Χαιρόπουλου, του Εφημερίου της Ενορίας Μίστρου π. Δημητρίου Κορόζη και των Διακ. Νικολάου Πριμηκύριου, Ευγενίου Τσάλλα και Καλλιννίκου Καραπέτη, ενώ έψαλλαν χοροί αποτελούμενοι από Ιερείς υπό την διεύθυνση των Καθηγητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Πρωτ. Αναργύρου Στουραΐτη και Οικον. Νικολάου Μάρκου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των προαναφερθέντων κεκοιμημένων Κληρικών.

Μετά το πρωινό κέρασμα και πρόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε και παρουσίασε στους Κληρικούς του τον άχρι πρότινος συμπρεσβύτερο και συλλειτουργό τους, τον Θεοφιλέστατο άγιο Ωρεών και εξέφρασε την συγκίνηση και την χαρά ολοκλήρου της τοπικής Εκκλησίας για την προαγωγή του, ενώ ο Θεοφιλέστατος αφού ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Σεβασμιώτατο Πνευματικό του Πατέρα εισηγήθηκε το θέμα: «Ζητήματα Ιερατικής αυτογνωσίας και αποστολής», στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, ο Ιερέας αναπτύσσεται και προοδεύει πνευματικά όταν καλλιεργεί την αυτογνωσία του, όπως αυτή υπαγορεύεται από τα διδάγματα των Αγίων της Εκκλησίας, συγκριτικά με το μέτρο του Χριστού και της ορθής σχέσης με Εκείνον, ως πρόσωπο και ως Σώμα, δηλαδή τους αδελφούς Χριστιανούς, ποιμένες και ποιμενομένους.

Κλείνοντας τις εργασίες του Συνεδρίου, ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε όλους να αντλούν δύναμη στον καθημερινό τους αγώνα από την πίστη τους στο Θεό και από την μεταξύ τους αγάπη, ενώ εξέφρασε την χαρά του, γιατί το Συνέδριο αυτό υπήρξε αφορμή για περαιτέρω συναναστροφή και επικοινωνία.

Μετά την λήξη των εργασιών κάθε ημέρας, παρετίθετο τράπεζα σε όλους τους Ιερείς στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, τη οποία είχαν προετοιμάσει ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης και οι συνεργάτιδες και συνεργάτες της Ενορίας.

Κατά την διάρκεια του γεύματος όλοι εξέφρασαν την χαρά τους και την ικανοποίησή τους για το Συνέδριο και εδόξασαν τον Θεό, που συνήγαγε άπαντες επί τω αυτώ.

IMX 2.Evaggelismou 2019 012


Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε, κατά το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου 2019, η Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και η Εθνική Εορτή της Επαναστάσεως του 1821 στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, όπου χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πολυπληθείς πιστούς, κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό, συμμετεχόντων και Ιερέων της Πόλεως, με επικεφαλής τον Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και το Αρχιερατικό Επίτροπο Χαλκίδος Αρχιμ. Νικηφόρο Ευσταθίου. Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη όλους τους κατ’ όνομα εορτάζουσες και εορτάζονες, διακρίνοντας τον Εφημέριο του Ναού και Διευθυντη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτ. Ευάγγελο Γαλάνη.

Το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος μετέβη και πάλι στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στη Χαλκίδα, όπου χοροστάτησε κατά την διάρκεια της Ακολουθίας του Όρθρου και στη συνέχεια ετέλεσε την Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή και άλλων Κληρικών της Πόλεως, με προεξάρχοντα τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρη, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Μετά την Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος, όπου προεξήρχε, ενώπιον των Αρχών του Τόπου και του πιστου λαού, στην Δοξολογία για την Εθνική Εορτή, όπου μίλησε εξαιρετικά η φιλόλογος του Λυκείου Κανήθου κ. Αμαλία Κοτσαλά, στην Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώον και εν συνεχεία παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Παραλία Χαλκίδος.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, προεξήρχε στην Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Ευαγγελιστρίας Θεομήτορος, στους δρόμους της συνοικίας Κανήθου και στην συνέχεια χοροστάτησε στην Ακολουθία του μεθεορτίου Εσπερινού, στο τέλος του οποίου συνεχάρη τον Προϊστάμενο της Ενορίας και Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του στην Μητρόπολη Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη, τους συνεφημερίους του Πρωτοπρεσβυτέρους Θεόδωρο Πάζιο και Ευάγγελο Γαλάνη, τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, τους ιεροψάλτες κ. Γεώργιο Γερογιάννη και κ. Στυλιανό Καραβά και όλους τους συνεργάτες και εθελοντές της Ενορίας για την διοργάνωση της Πανηγύρεως.

http://www.imchalkidos.gr/Site/ePost/PostAlone.asp?Lang=0&Rec=3191&Pos=1&fbclid=IwAR2cwkbcfH-mNQZyqBAWOoTwWSWgTVnA_qmIBIYVLoJ93tUEW15pT_vweZg#prettyPhoto 

 

 

mitr xalkidos

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου του Ι. Ναού Αρχιμ. Θεοφυλάκτου Τσαγκάρη και των συνεφημερίων του Πρωτοπρεσβ. Θεόδώρου Πάζιου και Πρωτοπρεσβ. Ευαγγέλου Γαλάνη και των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση, αφιερωμένη στον νέο Άγιο της Τοπικής μας και της Καθολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, τον προσφ?τως καταταγέντα στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας με απόφαση του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, Όσιο Ιάκωβο (Τσαλίκη), τον διατελέσαντα Ηγούμενον της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος.
Την Εκδήλωση προλόγισε ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού π. Θεοφύλακτος και πλαισίωσε ο Χορός Ιεροψάλτών του Συλλόγου Ιεροψαλτών Νομού Ευβοίας «ο ΠαπαΓιώργης Ρήγας», υπό την Διεύθυνση του Προέδρου αυτού κ. Γεωργίου Γερογιάννη, Πρωτοψάλτου του Ι. Ναού και Καθηγητού της Μουσικής.
Ο Χορός των Ιεροψαλτών απέδωσε τροπάρια από την Ιερά Ακολουθία του Οσίου Ιακώβου, την οποία συνέγραψε ο Σεβασμιώτατος Μητρόπολιτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και ενεκρίθη από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τα τροπάρια προλόγισε ο Πρωτοψάλτης του Ι. Ναού Αγίου Αθανασίου Κύμης κ. Ευάγγελος Στάμου.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος είχε την κεντρική ομιλία της Εκδηλώσεως, στην αρχή της οποίας συνεχάρη τους διοργανωτές και τον Σύλλογο των Ιεροψαλτών που με τέχνη ιερά απέδωσε την ιερά Υμνολογία του Αγίου Ιακώβου, καθώς και τους πληθωρικά παρευρεθέντες πιστούς αφού, όπως τόνισε, η ανακήρυξη ενός Αγίου αποτελεί έκφραση της συνείδησης της Εκκλησίας, του Ιερού Κλήρου και του πιστού Λαού.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, με αφορμή την έναρξη του Τριωδίου ανέφερε ότι αποτελεί μια ουσιαστικη αφορμή αναθεωρήσεως του βίου και επιστροφής στο Θεό, προβάλλοντας ταυτόχρονα τον Άγιο Ιάκωβο, ως τον άνθρωπο εκείνο του Θεού, ο οποίος διαρκώς ευρισκόταν σε αγώνα προσωπικού αγιασμού και έτσι είχε σύνοικο τον Θεό στην καρδία του, ενώ ανέλυσε με συγκεκριμένα παραδείγματα από την ζωή του Αγίου Ιακώβου, το πώς είχε τελωνικό ήθος και, κατά συνέπεια, παρέμενε αληθινά ταπεινός άνθρωπος, τόσο στη σχέση του με τον Θεό, όσο καί στη σχέση του με το Πανάγιο Σώμα του Χριστού, την Αγία Εκκλησία, καθώς και με τον εαυτό του, αλλά και στη σχέση του με τους άλλους ανθρώπους.
Τόνισε, ακόμη, το προσευχητικό ήθος του Αγίου Ιακώβου, το οποίο ποτέ δεν πρόβαλε στους ανθρώπους, καθώς και την μεγάλη φιλανθρωπική του διάθεση προς όλους ανεξαιρέτως του ανθρώπους, προς τα φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως και ευρύτερα, την οποία άφησε ως παρακαταθήκη και στα πνευματικά του τέκνα και γι’ αυτό η φιλανθρωπική αυτή προσφορά της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυΐδ συνεχίζεται μέχρι και τις ημέρες μας.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι ο Θεός δεν αφήνει ποτέ αμάρτυρο τον λαό Του και γι’ αυτό στέλνει τους Αγίους Του, οι οποίοι είναι και παραμένουν «προστάτες του γλενους παντός».
Στην Εκδήλωση αυτή της Τοπικής κατά Χαλκίδα Εκκλησίας συμμετείχαν πολλοί Κληρικοί της Πόλεως Χαλκίδος και των περιχώρων της, όπως και πλήθος ευσεβών χριστιανών, οι οποίοι γέμισαν τον ευμεγέθη Ιερό Ναό μέχρι τά πρόπυλά του, μεταξύ των οποίων και τα ανήψια του Οσίου Ιακώβου, ενώ η Εκδήλωση μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τόν Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.
Φωτογραφίες: Παρασκευή Σπυροπούλου
 
http://www.imchalkidos.gr/Site/ePost/PostAlone.asp?Lang=0&Rec=3154
 

Afisa MtI

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΏΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ

6η ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ KAKOΔΟΞΙΩΝ

ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ KAI NOMIKEΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 & ΩΡΑ 18.00 Ι.Ν. ΟΣΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ (ΙΣΤΙΑΙΑ)

Ο 21ος αιώνας έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς ως εποχή αποστασίας πολλών ανθρώπων από το Θεό - Δημιουργό τους. Πράγματι! Αυτή την εποχή, δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας εκατοντάδες αιρετικές και παραθρησκευτικές ομάδες, οι οποίες δημιουργούν ποικίλλα κοινωνικά, οικογενειακά, ατομικά προβλήματα. Στην 6η αυτή Εσπερίδα θα εξετάσουμε τους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», τις μεθόδους διάδοσης των πλανεμένων και μη συμβατών με την Ορθόδοξη πίστη διδασκαλιών τους και τις κοινωνικές και νομικές προεκτάσεις των δραστηριοτήτων τους

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:

Πρωτ. Στέφανος Στεφόπουλος, Υπεύθυνος δια την ποιμαντικήν αντιμετώπισιν των αιρέσεων Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας «Μάρτυρες του Ιεχωβά: ‘’ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ’’ (Ματθ. ε’ 18)»

Ιωάννης Μηλιώνης, Συντ/χος Εκπαιδευτικός, Ειδικός Ερευνητής, Μέλος Δ.Σ. Πανελληνίου Ενώσεως Γονέων (ΠΕΓ) & Νικόλαος Μηλιώνης, Προγραμματιστής, Ερευνητής, Μέλος ΠΕΓ «Οι κακοδοξίες των ‘’Μαρτύρων του Ιεχωβά’’».

Χαράλαμπος Άνδραλης, Δικηγόρος Πειραιώς «Νομική αντιμετώπιση των αιρετικών και παραθρησκευτικών ομάδων».

Νικόλαος Κανελλόπουλος, Δικηγόρος Αθηνών, LLM Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης «Κοινωνικές εκτροπές και αδιέξοδα στο χώρο των αιρέσεων και της παραθρησκείας».

Ηχητική παρέμβαση από πρώην μέλος των «Μαρτύρων του Ιεχωβά».

Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Βουτσιλάκος, Ιεροκήρυκας και Υπεύθυνος Ποιμαντικής για την αντιμετώπιση των Αιρέσεων Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Στεφόπουλος, Εφημέριος Ταξιάρχη Ωρεών και Υπεύθυνος Ποιμαντικής για την αντιμετώπιση των Αιρέσεων Αρχιερατικής Περιφερείας Ιστιαίας.

Την εσπερίδα θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ.Χρυσόστομος

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΩΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ

Prosklisi MtI 2

Prosklisi MtI 1

 

Η  ενορία μας προγραμματίζει προσκυνηματική εκδρομή στην Ι. Μονή Παναγίας Προυσιωτίσσης Ευρυτανίας, την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018. Μετά το προσκύνημα θα επισκεφθούμε παραδοσιακά χωριά της περιοχής για ανάπαυση, περίπατο και φαγητό και θα επιστρέψουμε για καφέ στο Καρπενήσι. Αναχώρηση από την πλατεία Ι.Ν. Αγ. Ταξιαρχών στις 6:30 π.μ. και επιστροφή μέσω Αρκίτσας με το πλοίο των 9 μ.μ. Το εισιτήριο που περιλαμβάνει το πούλμαν και τα ναύλα τιμάται στα 20 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6973897378