Λίγα λόγια εισαγωγικά: Το άρθρο που θα διαβάσετε αποτελείται από αποσπάσματα άρθρων σχετικών με το επονομαζόμενο BLACK METAL. Τα αποσπάσματα είναι από περιοδικά του εθνικοσοσιαλιστικού χώρου στον οποίο η σχέση με τον αποκρυφισμό είναι άρρηκτη. Το Black Metal, όπως λένε οι ίδιοι οι συντελεστές του δεν είναι ένα ακόμη μουσικό είδος με συγκεκριμένο ρυθμό και ιδιαίτερο στίχο, αλλά είναι αυτή η ιδεολογία και λατρεία του σατανά. «Οι άνθρωποι που θεωρούν το Black Metal σαν απλή μουσική, είναι Λάθος. To Black Metal είναι έννοια αρχετυπική. Εκφράζει το "αλλιώτικο", την απόκρυφη και εσωτερική όψη του ψυχισμού μας, με το να διοχετεύει την Αρχαία δύναμη στην πραγματικότητα. To Black Metal είναι κάτι παραπάνω από απλή μουσική, To Black Metal είναι μια ιδεολογία που ακούγεται.» Hendrik Mobus (Absurd). Και συμπληρώνει μέλος του συγκροτήματος Abruptum ... «Η μουσική είναι δευτερεύον πράγμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ο σκοπός μας είναι να λατρεύουμε τον Σατανά και όχι να παίζουμε μουσική». Αυτή η δήλωση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα διότι καταρρίπτει το μύθο περί ιδιαιτερότητας της Black Metal και αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο το οποίο δεν είναι η χρησιμοποίηση σατανιστικών συμβόλων για λόγους μάρκετινγκ αλλά για λόγους πίστεως! Από ομολογίες που θα διαβάσετε παρακάτω διαπιστώνεται πως πράγματι το Black Metal καθορίζεται όχι από το μουσικό στυλ αλλά από την γενικότερη στάση του κάθε συγκροτήματος. Έτσι Black Metal θεωρούνται και συγκροτήματα όπως οι … οι Eagles, οι King Crimson, ακόμα και οι Beatles…

Συμπερασματικά το Black Metal, στον σκοτεινό πυρήνα του, είναι μια κίνηση η οποία χρησιμοποιεί την μουσική ως εργαλείο με σκοπό την διάδοση του σατανισμού και του αποκρυφισμού. Οι ιδέες αυτές έχουν εισχωρήσει στο εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα εν τη γενέσει του και γι' αυτό τα περιοδικά του χώρου αυτού προβάλλουν το Black Metal ως φορέα των ιδεών τους. Έτσι δημιουργείται η εικόνα σε συναυλίες Black Metal, ανάμεσα στα αποκρυφιστικά σύμβολα και τον στίχο που υμνεί τον σατανά, να βλέπουμε Εθνικά σύμβολα, πράγμα οξύμωρο. Διαβάστε τα αποσπάσματα που ακολουθούν και νομίζω θα συμφωνήσετε.

«Σκοτεινέ Άρχοντα, Σε Επικαλούμαι απαιτώντας το ιερό δικαίωμα

να καώ στη Κόλαση ιππεύοντας τους καυτούς ανέμους της

Κολάσεως Αντίκρισε κάποιον τόσο μοχθηρό όσο Εσένα

Πάρε τη γεμάτη πόθο ψυχή μου Πιες το αίμα μου, όπως εγώ πίνω το

Δικό Σου, ένταξέ με στις Λεγεώνες του Θανάτου

Κόψε το κεφάλι μου, Απελευθέρωσε όλη τη μοχθηρία μου

Ο Λούσιφερ είναι ο Βασιλιάς, Δοξασμένος ο Σατανάς-

Ο Σατανάς είναι ο καθοδηγητής μου καθώς προχωρώ στο διάβα μου

Για πάντα του έχω δώσει τη ψυχή μου, θα κάνω πάντα το Θέλημα Του

Ακόμα κι αν μου ζητηθεί να περπατήσω ανάμεσα στους ζωντανούς-

Ο Σατανάς ποτέ Δε με εγκατέλειψε, γι’ αυτό Σε περιμένω να με Πάρεις

Δώσε μου φτερά και ως αγγελιοφόρος Σου θα πετάξω για Σένα...»

MANOWAR «Bridge of death-Hail to England LP»

  «Είναι βέβαιο ότι πολλοί από εσάς θα παραξενευτείτε από το γεγονός ότι αναφέρομαι σ' ένα συγκρότημα όπως οι MANOWAR, αφού δεν έχουν καμία σχέση με το Black, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Και γιατί λάθος; γιατί το Black δεν έχει να κάνει μόνο με τη μουσική, αλλά κυρίως με την ιδεολογία του κάθε γκρουπ, τη Σατανική Ιδεολογία! To Black δεν είναι μόνο οι Burzum, οι Emperor, οι Mayhem, αλλά και οι Deicide, οι Morbid Angel στο Death, οι Mercyful Fate/King Diamond Group, οι Danzig στο Heavy, και για να πάμε και παλαιότερα, οι AC/DC, οι Witchfynde, οι Led Zeppelin, οι Black Widow, οι Eagles, οι King Crimson, ακόμα και οι Beatles (ένθερμοι οπαδοί του Anton Szandor LaVey και του Aleister Crowley!).

Κοινό όλων των παραπάνω; Η αναφορά τους πάνω στο Σατανισμό... TO BLACK ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ!

[…]

Αυτή είναι η Σατανική Ιδεολογία, η Ιδεολογία των Manowar: άφησε τη Φύση να εξαφανίσει το περιττό βάρος και να αφήσει μόνο τον αφρό, την υγιή ελίτ (The  Armies Of Immortals), η οποία και θα χτίσει ένα μέλλον αντάξιο για τους απογόνους μας!

Δεν θέλουμε ελεεινά και άχρηστα υποκείμενα, τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα και το μόνο που κάνουν είναι να καταναλώνουν τον αέρα ΜΑΣ, και να τρώνε τη τροφή ΜΑΣ. Αυτή φυσικά είναι και η Ιδεολογία μας, η Ιδεολογία του «The Forest» ONLY THE STRONG WILL SURVIVE! HAIL SATAN!»

Από το περιοδικό “THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 4ο (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2000) άρθρο για τους MANOWAR που υπογράφει ο Χρήστος "LC." Καρμής


  […]Ακόμη θυμόμαστε εκείνο το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου 1992 όταν οι MANOWAR για πρώτη φορά έδωσαν συναυλία στη χώρα μας. Παραπάνω από 10.000 άτομα τους αποθέωσαν και ανάμεσα τους και οι εκατοντάδες νέοι με τις ελληνικές σημαίες, τους κέλτικους και άλλα εθνικιστικά σύμβολα ραμμένα στα μπουφάν τους. Δεν εννοείται συνειδητοποιημένος νέος εθνικιστής που να μην ακούει MANOWAR, η ακρόα­ση τους επιβάλλεται!

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΕΥΧΟΣ 1ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1998


 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Hyperion

-Εκτός από τον Σατανισμό, τι άλλα ενδιαφέροντα έχεις;

-Με ενδιαφέρει και μελετώ θέματα περί Νεκρομαντείας, Αστρολογίας, Ταρω, Αλχημεία και Σεξουαλική Μαγεία. Με ενδιαφέρει επίσης η αστροφυσική και η αριθμομαγεία.

 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Abigor

Abigor ήταν το όνομα ενός Δαίμονα ο οποίος γνώριζε όλα τα μυστικά για όλους τους επερχόμενους πολέμους και μάχες. Είναι ένα όνομα παρμένο μέσα από τα βάθη της Κολάσεως...

-Εξασκείτε πνευματικό ή φυσικό Βαμπιρισμό;

-Και τις δύο μορφές. Νοιώθω ότι ανήκω σε μια διαφορετική διάσταση και ποτέ δεν βρισκόμουν σε "αυτή" τη ζωή και αυτό το χρόνο. Εξασκώ μαγεία σαν μέρος των προσωπικών μου πιστεύω και μόνο. Πιστεύω στον Σατανά ως ένα υπαρκτό πλάσμα το οποίο ζει μέσα μου και αντίστροφα. Χωρίς τον Σατανά εγώ δεν θα υπήρχα και πάλι το αντίστροφο. Είμαι όλο το Σύμπαν και χωρίς την ύπαρξη μου, το Σύμπαν δεν θα υπήρχε.

 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Black Funeral

-Κάτω από ποιες συνθήκες συνθέτετε τα κομμάτια σας;

Η κάθε ηχογράφηση καλύπτεται από ένα πέπλο ονειρικής σκοτεινότητας. Συνήθως συνθέτω έχοντας κεριά γύρω μου και όταν έχει πανσέληνο, για να μπορώ να συλλάβω τους τελετουργικούς ειρμούς της μουσικής. Μερικές φορές χαράζομαι με ένα μαχαίρι και πίνω το αίμα μου. Αυτό είναι μια μορφή ενεργειακής θυσίας για την Τέχνη.

-Ποιες μορφές αποκρυφισμού σε ενδιαφέρουν περισσότερο;

Σίγουρα ο Βαμπιρισμός. Μελετώ πάνω σε δύο διαφορετικές μορφές. Η πρώτη είναι η διασωλήνωση της πεμπτουσίας μέσω της σωματικής επαφής, σύμφωνα με τις Σουμεριακές δοξασίες. Η δεύτερη μορφή είναι η άμεση κατάποση αίματος που είναι μια ισοδύναμη και δυναμική ενεργειακή ανταλλαγή. Με ενδιαφέρει επίσης η Μαύρη Μαγεία και ο υπνωτισμός μέσω λέξεων και πράξεων.

-Κάτι για το τέλος;

Το Αμερικάνικο black metal είναι σε εξέλιξη. Το κάθε γκρουπ έχει κάτι να προσφέρει στη σκηνή μέσα από το έργο και τις απόψεις του. Το έργο μας δεν θα ολοκληρωθεί παρά μόνον όταν θα καταποντίσουμε πολλές ψυχές στα βάραθρα του Θανάτου.

 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Demoncy

-Έχετε ποτέ εντρυφήσει στον μαζοχισμό, τη νεκροφιλία, τη κτηνωδία ή τον πνευματισμό;

-Εχω εντρυφήσει μαζοχιστικές τελετές με αίμα. Συχνά κάνω πνευματισμό σε προσωπικό επίπεδο με την επίκληση σκοτεινών δυνάμεων που θα με βοηθήσουν στις μάχες μου, δεν συμμετέχω όμως σε ομαδικές πνευματιστικές συγκεντρώσεις. Δεν έχω κάνει ποτέ νεκροφιλία, με συναρπάζει όμως η ψυχοπνευματική διάσταση αυτή του θέματος.

-Θα διέπραττες φόνο αν σου δίνονταν η ευκαιρία;

-Έχω έναν Ιερό σκοπό με το γκρουπ μου και δεν σκοπεύω να σαπίσω στη φυλακή.Αν όμως ζούσαμε σε ένα διαφορετικό κόσμο, θα ήμουν πολύ ευτυχής αν μπορούσα να μειώσω τον πληθυσμό του πλανήτη μας κατα τρία τέταρτα! Ο φόνος έχει μεγαλύτερη αξία όταν εφαρμόζεται σε μαζικά επίπεδα!!!

-Ποια φιλοσοφία σε εκφράζει περισσότερο, αυτή του Αντον Λα Βέϋ ή του Άλιστερ Κρόουλεϋ;

-Θα έλεγα του πρώτου. Η φιλοσοφία του είναι ένα αμάλγαμα ιδεών από τον Νιτσεϊσμό, το Βιβίο Του Νόμου του Κρόουλεϋ και του Ragner Redbeard.

-Θεωρείς ότι ο Σατανάς είναι μια Ολότητα, ένα πνεύμα ή ένα κατασκεύασμα των ανθρώπινων σαρκικών ενστίκτων;

-Ο Σατανάς εκφράζει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους και σίγουρα δεν είναι ο τραγόμορφος γέρος με την πηρούνα που σε περιμένει στην Κόλαση. Αυτός ο "Σατανάς" κατασκευάστηκε από τους χριστιανούς ωστε να παγιδεύσουν τους ανθρώπους στη λατρεία του χριστού με την υπόσχεση ενός ψεύτικου παραδείσου. Ο Σατανάς εκφράζει τη Σκοτεινή Δύναμη μέσα στη φύση που ευδοκιμεί μέσα στο αρχόγονο ένστικτο της ανθρώπινης ζωικής φύσης που αντιπαλεύει την αγελαία συμμόρφωση.

-Εχετε τάσεις Βαμπιρισμού;

-Μου αρέσει να τρέφομαι από τις ψυχές των αδύναμων ηθικών και να απομυζώ τα ελάχιστα αυτά αποθέματα τους. Ο Diabolicus, ο τραγουδιστής μας, είναι στον Αιματικό Βαμπιρισμό.

“THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 2ο


  Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Abruptum

-Το στυλ σας μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο από διεστραμένους, άρρωστους και βασανιστικούς ήχους. Τι σας 'κάνει να θέλετε να δημιουργήσετε αυτό το περίεργο ύφος; Από που πήρες την ιδέα να κάνεις ένα γκρουπ όπως οι Abruptum;

-Οι Abruptum είναι η φωνητική ύπαρξη του black metal, το soundtrack της κόλασης. Είμαστε οι μαριονέτες του Σατανά , Αυτός βάζει τα λόγια και τους ήχους του σε εμάς και είμαστε υπεύθυνοι να διαδώσουμε την διάσταση του κακού και να μολύνουμε τον κόσμο με αυτό. Όλοι έχουμε γεννηθεί με κάποιους σκοπούς και οι Abruptum είναι ένας από τους δικούς μου στόχους.

-Έχουν ακουστεί πολλά κρούσματα για σοβαρούς τραυματισμούς και αυτό-βασανισμούς από άτομα που ακούν την μουσική σας. Γιατί νομίζεις συμβαίνει αυτό:

-Υπάρχει κίνδυνος όσον αφορά τα άτομα που ακούν Abruptumτο ρίσκο για το τι μπορεί να πάθει το μυαλό σας ή το τι περίεργο μπορεί να σας συμβεί είναι αποκλειστικά δικό σας. Είναι γνωστό πλέον ότι η μουσική των Abruptum είναι επικίνδυνη και το τι μπορεί ακριβώς να σου συμβεί δεν θα σου το πω, πρέπει να το νιώσεις για να καταλάβεις τους Abruptum.

-Υπάρχουν κάποιες μπάντες ή άτομα τα οποία τα θεωρείς αδέρφια σου και για τα οποία θα μπορούσες να πεθάνεις; Αν ναι, πες μου μερικά ονόματα...

-Χα χα χα πολύ ωραία η ερώτηση σου, δεν θα πέθαινα για κανένα ή για καμία μπάντα. Η μουσική είναι δευτερεύον πράγμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ο σκοπός μας είναι να λατρεύουμε τον Σατανά και όχι να παίζουμε μουσική. Νομίζω ότι πολλοί έχουν μπερδέψει την μουσική με τον πραγματικό σκοπό και έχουν χάσει το παιχνίδι. Πάρε για παράδειγμα την 'black metal mafia", αυτό πάει πολύ!!!! Η μουσική είναι για λύπηση σε σχέση με τον πραγματικό μας σκοπό. Φυσικά μου αρέσει η μουσική, αλλά είναι απλά ένας τρόπος να γαμάς τα κεφάλια των ανθρώπων. Για παράδειγμα μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερους ανθρώπους με την μουσική μας και να τους κάνουμε να ασχοληθούνε και με άλλα πράγματα. Μπορούμε να περάσουμε τα μηνύματα που θέλουμε μέσω των στίχων μας και δεν καίμε εκκλησίες ή δολοφονούμε ανθρώπους απλά επειδή είμαστε black metal!!! Αυτό που κάνουμε το κάνουμε για το Σατανά, για να τον λατρέψουμε και να κάνουμε όλες τις άνομες πράξεις του. Δεν πρέπει να παίζεις black metal για να λατρεύεις τον Σατανά αλλά δυστυχώς στην σκηνή πρέπει να ισχύει το αντίθετο.

 Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Crimson Moon

-Τι εκφράζουν οι Crimson Moon;

-Τη καταστροφή κάθε μορφή επιβολής όπως η αστυνομία, οι κυβερνήσεις και ο Χριστιανισμός. Οι μόνες αρχές που πρέπει να διέπουν την ανθρωπότητα είναι τα ανθρώπινα ένστικτα όπως η λαγνεία και η εκδίκηση. Θα καταφύγουμε σε κάθε ακρότητα προκειμένου να ικανοποιήσουμε αυτά τα ένστικτα. Το κάθε σκεπτικό που απορρίπτει τις σκοτεινές δυνάμεις είναι σαν να αυτοκαταργείται. Η πρωτόγονη σκοτεινότητα βρίσκεται μέσα στον καθένα μας. Ο πολιτισμός προσπάθησε μόνο να αποξενώσει τον άνθρωπο από τη ζωώδη υπόσταση του. Προκαλώ τώρα κάθε σκεπτικισμό που ορθώνεται ενάντια στις αποκρυφιστικές δυνάμεις από το σύμπαν.

-Με τι ασχολούνται οι στίχοι σας;

-Ασχολούμαστε με φιλοσοφία και αποκρυφιστικές πρακτικές όπως ο Αστρικός, ψυχικός και τελετουργικός Βαμπιρισμός, Δαιμονολογία, Αστρική Προβολή, Μαγεία και αρχαία Σουμεριακή και Ασσυριακή μυθολογία

-Τι γκρουπ και καταστάσεις σας εμπνέουν για να γράψετε μουσική;

Μας αρέσουν παλιά γκρουπ όπως οι Venom, Bathory, Misfits (!). Συνήθως γράφουμε μουσική σε περιηγήσεις που κάνουμε στα βουνά της Καλιφόρνια. Χρησιμοποιούμε μαριχουάνα και μανιτάρια. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βιώσει εξωκοσμικές εμπειρίες, θυμάμαι πριν δύο χρόνια, είχαμε κατασκηνώσει σε μια απάτητη κορυφή. Γύρω στις 11 το βράδυ έκανε την εμφάνιση του ένα φάντασμα. Ηταν όπως συνήθως νομίζουμε όλοι, μια λευκή αιθέρια σιλουέτα, 20 πόδια ψηλή και όσο πλησίαζε κοντά μας, τόσο πιο φωτεινό και μεγαλύτερο γίνονταν. Τα χέρια του ήταν ανασηκωμένα και μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Αυτές οι εμπειρίες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Πολλοί άνθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν πάθει συγκοπή ή έχουν αυτοκτονήσει. Η εμπειρία αυτή από τότε ήταν μια αστείρευτη πηγή πνευματικής έμπνευσης για τη μουσική μας.

- Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

-Όσο θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, πάντοτε με τραβούσαν τα σκοτεινά και διεστραμμένα πράγματα. Θυμάμαι στην ηλικία των 5 χρονών όταν με είχαν πάει οι γονείς μου σε μια Καθολική εκκλησία. Με έβαλαν στην ουρά με όσους περίμεναν για να μεταλάβουν. Λίγο πριν φτάσω στον παπά, σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας ενώ μέσα μου καταριόμουν σε θάνατο όσους βρίσκονταν μέσα εκείνη τη στιγμή. Στα όνειρα μου συχνά έβλεπα μια μορφή με κόκκινα μάτια να με παρατηρεί μέσα στο σκοτάδι. Όταν αργότερα μεγάλωσα και το διερεύνησα, διαπίστωσα ότι ήταν το πνεύμα της Tiamat. Τώρα έχω ένα βωμό στο σπίτι μου, αφιερωμένο σ αυτήν. …

“THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 7ο


Συνέντευξη με το Black Metal συγκρότημα Absu

-Ποιά είναι η θεωρία σας για τον Σατανισμό; Κάνετε τελετές;

Καταρχάς, κρίνω σκόπιμο να σου αναφέρω ότι έχουμε Σκωτικό και Κέλτικο αίμα στις φλέβες μας. Όπως καταλαβαίνεις, έχουμε κληρονομήσει ένα μέρος από την φυσική και πνευματική δύναμη των προγόνων μας που τους επέτρεπε να εξασκούν Μαγεία. Έχουμε ασχοληθεί σοβαρά με την Γεωμαντεία. Ένας από τους τρόπους που την εξασκούμε είναι με την ανάγνωση φύλλων δένδρων τσαγιού και βελανιδιάς, κατά τη διάρκεια της κάθε φάσης της Σελήνης και σε συνάρτηση με την ηλικία και τοποθεσία που βρίσκεται το δένδρο. Η τελετή αυτή γίνεται από ένα άνδρα και μία γυναίκα ώστε να επιτύχει μια αμοιβαία διανομή της δύναμης που παίρνεις. Θα μπορούσε να πει κανείς οτι είναι μια εκδοχή της Σεξουαλικής Μαγείας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο δένδρο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα βότανα. Σίγουρα η Μαγεία είναι εξίσου σημαντική για την πνευματική διάσταση των Absu. Στο παρελθόν πολλοί μας είχαν παρεξηγήσει. Διαβάζοντας τις συνεντεύξεις μας είχαν σχηματίσει την ιδέα οτι είμαστε τίποτα ψευτοκουλτουριάρηδες που μιλάμε για διάφορα αποκρυφιστικά θέματα για να εντυπωσιάσουμε. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Χρησιμοποιούμε τη μαγεία μεταφυσικά για την πνευματική και σωματική μας εξέλιξη και βελτίωση.

 Συνέντευξη με το συγκρότημα Burzum

-Τι σημαίνει η λέξη Burzum;

Σημαίνει σκοτάδι και προέρχεται από μία γλώσσα άγνωστη από τους κοινούς ανθρώπους!

-Είσαι Σατανιστής; Πως μυήθηκες;

-Μυήθηκα στον Σατανισμό όταν ήμουν ακόμη 10 χρονών. Βέβαια η μουσική σε εκείνη την ηλικία δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Είμασταν μία παρέα με άλλους πέντε, μεγαλύτερους μου και κάναμε μία τελετή με σκοπό να λάβουμε δαιμονική σοφία. Λόγω ηλικίας δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. Βασικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου Σατανιστή καθότι αυτό είναι μια μεγάλη σε εύρος έννοια. Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ως αποκρυφιστή και λάτρη της σοφίας. Η ζωή ενός ανθρώπου είναι μια περίοδος προετοιμασίας για την είσοδο σε μία άλλη διάσταση στην οποία θα εισέλθουμε μετά τον Θάνατο. Ακόμη είμαι νέος και έχω πολλά πράγματα να μάθω. Παρόλα αυτά μου αρέσει η Χριστιανική Θρησκεία. Προκαλεί τόσο πόνο και παρακμή στους ανθρώπους!!!

-Πως ένοιωσες όταν σε κατηγόρησαν για δολοφονίες και παιδεραστία;

-Με κάνουν να νοιώθω φυσιολογικός με τον ευατό μου. Σκότωσα, αφήρεσα τη ζωή ανθρώπων ή ζώων! Η παιδεραστία είναι αρκετά συναρπαστική! Μου αρέσουν κοριτσάκια ηλικίας 10-12 ετών αλλά όχι μεγαλύτερα. Βασικά δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα αν κάποιος νομίζει οτι έχω κάνει ένα τέτοιο έγκλημα..μου αρέσει!

- Ποιες είναι οι πολιτικές σου πεποιθήσεις;

Υποστηρίζω τις εθνικούς πολιτισμούς και τις καθαρές φυλές. Υπάρχουν ριζικές διαφορές μεταξύ ανθρώπων διαφορετικής φυλής και κουλτούρας. Βλέπω τον εαυτό μου ταγμένο στο χώρο του Ναζισμού και πιστεύω οτι είναι το πιο ιδανικό σύστημα για ένα Έθνος να λειτουργήσει. Είμαι ενάντια στη δημοκρατία και υποστηρίζω τον κρατικό πατερναλισμό. Οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να σκέφτονται από μόνοι τους, πρέπει να ακολουθούν έναν ηγέτη ή Θεό... SIEG HEIL! Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΓΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΣ!

- Θα ήθελες να έχεις ζήσει στην εποχή των Βίκινγκς;

Ο πολιτισμός και η κουλτούρα μεταβιβάζεται από γενεά σε γενεά. Στις μέρες μας έχει μια τεχνολογική διάσταση. Νοιώθω τυχερός που ζω αυτή την εποχή γιατί είμαι από τους τυχερούς αυτούς που έχουν επιλεγεί να καταστρέψουν την εβραιοχριοτιανική αντικουλτούρα και να οικοδομήσουμε το Άρειο Έθνος του Βόταν.

- Πως μπορεί να χτυπηθεί ο χριστιανισμός και να φτάσουμε στη τελική Νίκη;

Η τελική Νίκη θα είναι μόνη η εξάλειψη όλων των χριστιανών, εβραίων, μουσουλουμάνων κλπ. Πρέπει να περάσουμε από μία περίοδο απόλυτου ελέγχου των μαζών και πλύσης εγκεφάλου όλων των ανθρώπων. Οποιος αντισταθεί πρέπει να εξοντωθεί. Ο καλύτερος τρόπος να χτυπήσουμε την εβραιοχριστιανική γενιά είναι να την οδηγήσουμε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Εκεί θα επικρατήσουν οι άγνωστες και μυστικές δυνάμεις που κατέχουν τα ανώτερα όντα.

“THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 3ο


  […] To black metal σήμερα είναι μία Μυστική Εταιρία. Όπως ο Τεκτονισμός για παράδειγμα, των περασμένων αιώνων, που αναπτύχθηκε μέσα από τις συντεχνίες των οικοδόμων και αρχιτεκτόνων, έτσι και το Black Metal σήμερα είναι μία θεοσοφική εταιρία που δημιουργήθηκε μέσα από συντεχνίες μουσικών, συγκροτημάτων, ανεξάρτητων περιοδικών και δισκογραφικών εταιριών.

Απ'αυτό το τεύχος σήμερα διακηρύσσουμε πλέον και επίσημα ότι ο όρος Black Metal παύει να περιγράφει ένα "μουσικό" ή "ηχητικό" στυλ το οποίο δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε μέσα σε ένα άλλο μουσικό και ηχητικό πλαίσιο (χέβι μέταλ) Καλούμε τους αναγνώστες του παρόντος περιοδικού να σταματήσουν να διαβάζουν το FOREST ως ένα "μέταλ" ή "μουσικό" περιοδικό και να το θεωρήσουν ως ένα εγχειρίδιο ιδεολογικής, πολιτικής και μεταφυσικής μελέτης. Η μόνη "μουσική" επαφή πλέον του περιοδικού είναι το περιέχον cd και οι γνώσεις και απόψεις που αποδεξαμενίζονται μέσα από τις συνεντεύξεις των "μουσικών". Όποιος αναγνώστης νομίζει οτι το παρόν περιοδικό δεν ικανοποιεί την "ενημέρωση" του για τις καταναλωτικές "ανάγκες" επαύξησης της συλλογής του σε βιομηχανικά προϊόντα (cd, δίσκους κλπ), θα ήταν καλό να ανατρέξει πλέον σε άλλα έντυπα. Αν θέλετε μάλιστα τη γνώμη μας, περιορίστε τις αγορές και επικεντρώστε τον προϋπολογισμό σας στην αγορά βιβλίων και οπλισμού. Ναι, καλά διαβάσατε. Η γνώση και ο εξοπλισμός είναι τα μόνα εργαλεία που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη και επιβίωση της Ελίτ του 21ου αιώνα. Η "νέα τάξη πραγμάτων" είναι η ΔΙΚΗ μας ΝΕΑ ΤΑΞΗ, η εξουσία των λίγων, των μυημένων στα Μυστήρια της Ζωής και του Θανάτου. Αργά και με προσεκτικά βήματα ετοιμάζουμε την Υπέρτατη Νίκη του Υπεράνθρωπου.

Απόσπασμα από το άρθρο «Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ TOY FOREST» που υπογράφει ο Παναγιώτης Τζανετάτος στο περιοδικό “THE FOREST” 


Στα αποσπάσματα του περιοδικού έχουμε κρατήσει την ορθογραφία του